Despre noi

Despre noi

 

Traduceri specializate pentru companii

Compania Professional Translations a fost înființată în anul 2005 în Timişoara din dorința de a oferi servicii de traduceri specializate şi interpretariat pentru companii şi instituţii. Din anul 2009 suntem partener autorizat SDL Trados în România iar în anul 2010 am încheiat un parteneriat cu companiile Nuance şi Plunet. 

Partenerul dvs. pentru traducerile dificile

Ne-am perfecţionat pentru a vă asista în toate proiectele dvs., de la localizarea documentaţiilor tehnice sau comerciale, la crearea de baze terminologice, până la editarea şi prelucrarea de fişiere complexe (XML, planşe dwg. AutoCad sau indd. InDesign).

Cu această viziune, asistăm în prezent peste 100 de companii naţionale şi internaţionale și suntem recomandaţi ca un furnizor preferat pentru traducerile dificile şi voluminoase.

Clienţii noştri beneficiază de cunoştinţele echipei noastre formată din peste 500 de traducători specializați cu experiență, 50 de revizori specializați în diverse domenii și manageri de proiect care monitorizează întregul proces de traducere al proiectelor dvs.

 

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter