Despre noi

Despre noi

 

Traduceri specializate pentru companii

Compania Professional Translations a fost înființată în anul 2005 în Timişoara din dorința de a oferi servicii de traduceri specializate şi interpretariat pentru companii şi instituţii. Din anul 2009 suntem partener autorizat SDL Trados în România iar în anul 2010 am încheiat un parteneriat cu companiile Nuance şi Plunet. 

Partenerul dvs. pentru traducerile dificile

Ne-am perfecţionat pentru a vă asista în toate proiectele dvs., de la localizarea documentaţiilor tehnice sau comerciale, la crearea de baze terminologice, până la editarea şi prelucrarea de fişiere complexe (XML, planşe dwg. AutoCad sau indd. InDesign).

Cu această viziune, asistăm în prezent peste 100 de companii naţionale şi internaţionale și suntem recomandaţi ca un furnizor preferat pentru traducerile dificile şi voluminoase.

Clienţii noştri beneficiază de cunoştinţele echipei noastre formată din peste 500 de traducători specializați cu experiență, 50 de revizori specializați în diverse domenii și manageri de proiect care monitorizează întregul proces de traducere al proiectelor dvs.

 

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter