Professional Translations este membru ATA

Professional Translations este membru ATA

Professional Translations este membru ATA - American Translators Association (Asociaţia traducătorilor din Statele Unite ale Americii) din anul 2013.

logo ataATA a fost înfiinţată în anul 1959 și reprezintă cea mai mare asociaţie a traducătorilor şi interpreţilor din Statele Unite ale Americii. ATA este o asociaţie profesională care are ca scop promovarea profesiei de traducător şi interpret şi care sprijină dezvoltarea profesională a traducătorilor şi interpreţilor. Din cei peste 11.000 de membrii din peste 90 de ţări fac parte traducători, interpreţi, directori de companii de traduceri, profesori universitari, manageri de proiect ş.a.

Misiunea ATA este să sprijine traducătorii şi interpreţii prin promovarea recunoaşterii valorii acestora din punct de vedere social şi economic, să faciliteze comunicarea în rândul membrilor săi, să stabilească standarde de competenţe şi de etică, şi să educe atât membrii asociaţiei cât şi publicul larg. Pentru mai multe informaţii despre ATA, vă invităm să vizitaţi www.atanet.org

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter