Professional Translations este membru ATA

Professional Translations este membru ATA

Professional Translations este membru ATA - American Translators Association (Asociaţia traducătorilor din Statele Unite ale Americii) din anul 2013.

logo ataATA a fost înfiinţată în anul 1959 și reprezintă cea mai mare asociaţie a traducătorilor şi interpreţilor din Statele Unite ale Americii. ATA este o asociaţie profesională care are ca scop promovarea profesiei de traducător şi interpret şi care sprijină dezvoltarea profesională a traducătorilor şi interpreţilor. Din cei peste 11.000 de membrii din peste 90 de ţări fac parte traducători, interpreţi, directori de companii de traduceri, profesori universitari, manageri de proiect ş.a.

Misiunea ATA este să sprijine traducătorii şi interpreţii prin promovarea recunoaşterii valorii acestora din punct de vedere social şi economic, să faciliteze comunicarea în rândul membrilor săi, să stabilească standarde de competenţe şi de etică, şi să educe atât membrii asociaţiei cât şi publicul larg. Pentru mai multe informaţii despre ATA, vă invităm să vizitaţi www.atanet.org

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter