Professional Translations este membru GALA

Professional Translations este membru GALA

 

Professional Translations este membru GALA - Globalization and Localization Association (Asociația pentru globalizare și localizare) din anul 2011.

GALA este o asociaţie internaţională non-profit ce promovează serviciile de traduceri şi soluţiile tehnologice şi de management din domeniul lingvistic. Aceasta reprezintă cea mai mare asociaţie din domeniul traducerilor din lume. Membrii GALA sunt companii de traduceri, furnizori de servicii de localizare, consultanţi în globalizare, specialişti în internaţionalizare şi dezvoltatori de tehnologie.

Membrii GALA împărtăşesc un angajament faţă de calitate, servicii şi inovaţie în asistarea clienţilor în accesarea pieţelor internaţionale. Pentru mai multe informaţii despre GALA, vă invităm să vizitaţi www.gala-global.org

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter