Professional Translations este membru GALA

Professional Translations este membru GALA

 

Professional Translations este membru GALA - Globalization and Localization Association (Asociația pentru globalizare și localizare) din anul 2011.

GALA este o asociaţie internaţională non-profit ce promovează serviciile de traduceri şi soluţiile tehnologice şi de management din domeniul lingvistic. Aceasta reprezintă cea mai mare asociaţie din domeniul traducerilor din lume. Membrii GALA sunt companii de traduceri, furnizori de servicii de localizare, consultanţi în globalizare, specialişti în internaţionalizare şi dezvoltatori de tehnologie.

Membrii GALA împărtăşesc un angajament faţă de calitate, servicii şi inovaţie în asistarea clienţilor în accesarea pieţelor internaţionale. Pentru mai multe informaţii despre GALA, vă invităm să vizitaţi www.gala-global.org

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter