Professional Translations este membru TEKOM

Professional Translations este membru TEKOM

Professional Translations este membru TEKOM - German professional association for technical communication and information development (Asociația profesională germană pentru comunicare tehnică și dezvoltare a informației) din anul 2011.

Tekom este cea mai mare asociaţie profesională din Europa de comunicare în domeniul tehnic. Este o platformă pentru schimbul de informaţii şi experienţe ce promovează instruirea şi calificarea avansată şi perfecţionarea membrilor săi.

Tekom se dedică activ modului de poziţionare a comunicării tehnice în companii şi în rândul publicului larg. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 1978 în Stuttgart şi şi-a păstrat sediul acolo până în ziua de azi. Pentru mai multe informaţii despre tekom, vă invităm să vizitaţi www.tekom.de

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter