Carieră

Carieră

Compania noastră este în fiecare zi în căutare de traducători, revizori şi interpreţi profesionişti pentru toate limbile şi în toate domeniile.

Datorită dezvoltării din ce în ce mai rapide a portofoliului nostru de clienţi, avem nevoie de traducători care să ofere servicii de calitate în diverse domenii de specialitate, să fie persoane responsabile, împreună cu care să asigurăm cele mai bune servicii din domeniu.

Acum căutăm noi membrii pentru echipa noastră:

 

 • Project Manager
 • Area Sales Manager
 • Revizor tehnic lb. Germană, de preferat şi lb. Engleză

Posturile sunt full-time la sediul nostru din Timişoara. Dacă doriţi să vă alăturaţi echipei noastre, aşteptăm cu interes CV-ul dvs. actualizat şi o Scrisoare de Intenţie pe adresa de e-mail jobs@professional-translations.ro

 

 • Traducători specializați
 • Revizori specializați
 • Interpreți specializați

Posturile sunt de tip project-based. Dacă doriţi să vă alăturaţi echipei noastre, aşteptăm cu interes CV-ul dvs. actualizat şi Formularul de Aplicare completat cu toate detaliile la adresa de e-mail jobs@professional-translations.ro

 

Cerinţe pentru candidaţi traducători

• Absolvent al unei Facultăţi de litere/ limbi moderne
sau Absolvent al unei Facultăţi de profil tehnic/ economic/ juridic/ medical într-o lb. străină
sau Vorbitor nativ al unei alte limbi pe lângă lb. Română
• Experienţă de min. 2 ani în domeniul traducerilor specializate (tehnic, economic, juridic, medical, etc.)
• Este disponibil full-time pentru colaborare (sau poate traduce min. 1.500 de cuvinte/zi = 6 pg./zi)
• Este o persoană responsabilă şi atentă la detalii
• Preţuieşte calitatea şi respectă termenele stabilite
• Este traducător autorizat (sau în curs de autorizare)
• Poate emite facturi (este PFA sau în curs de a deveni PFA)
• Utilizează programe CAT (de preferat SDL Trados) – constituie un avantaj

 

Avantaje

• Colaborare plăcută pe termen lung cu o companie de traduceri în continuă dezvoltare
• Tarife motivante pentru fiecare proiect
• Susţinere din partea companiei pe parcursul colaborării (training, programe, etc.)
• Oportunitatea de a traduce şi revizui proiecte complexe pentru companii naţionale şi internaţionale
• Ocazia de a interpreta la diverse evenimente si oportunitatea de networking
• Șansa de a face parte dintr-o echipă de profesionişti în domeniul traducerilor
• Perfecţionare în domeniu prin numeroase provocări de-a lungul colaborării

 

Procesul de recrutare

• Dacă profilul dvs. corespunde* cu cel dorit de noi, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa
jobs@professional-translations.ro cu Formularul de Aplicare completat şi CV-ul dvs. în ataşament.

*Numai candidaţii care îndeplinesc cerinţele de mai sus se vor califica pentru colaborare. Prin urmare, vă rugăm să aplicaţi numai dacă aveţi profilul candidatului dorit de compania noastră.  

• Dacă experienţa şi competenţele dvs. menţionate în CV vă vor recomanda ca şi candidatul potrivit, veţi primi o traducere test pentru limbile şi domeniile în care sunteţi specializat.

• După evaluarea traducerii test, dacă aceasta corespunde calităţii cerute de compania noastră, veţi fi contactat pentru confirmarea acestui parteneriat, pentru stabilirea detaliilor şi încheierea contractului de colaborare.

Vă mulţumim anticipat pentru interesul şi deschiderea faţă de colaborarea cu compania noastră şi aşteptăm cu interes aplicaţiile dvs. pentru un parteneriat reciproc avantajos şi de lungă durată!

 

Ce spun traducătorii despre colaborarea cu noi:

"Pentru mine personal, colaborarea cu Professional Translations a însemnat și sper să însemne și pe viitor un parteneriat deosebit de plăcut, care pe lângă alte avantaje îmi oferă și posibilitatea de a mă perfecționa în mod continuu.

Îmi place foarte mult profesionalismul întregii echipe, modul de abordare și derulare a proiectelor de traduceri și mai ales modalitatea de comunicare. Este un lucru destul de rar pe piața românească, dar este o speranță că lucrurile se vor indrepta și o confirmare a faptului că se poate lucra și în mod profesionist, chiar și în România.

Apreciez modul lejer, dar foarte organizat în care se derulează proiectele, precum și ajutorul și sprijinul care sunt mereu la îndemâna traducătorului.

Mă bucur în mod deosebit pentru faptul că am reușit să achiziționez, tot de la firma Professional Translations, programul SDL Trados (o nouă provocare interesantă și deosebit de placută) și mai ales pentru faptul că am avut deja ocazia, la câteva zile de la achiziționarea programului să lucrez la un proiect amplu pentru care am putut folosi imediat programul achiziționat."

Traducător specializat 
Membru al echipei Professional Translations

 

"Colaborarea cu dvs. de până acum mi-a arătat că există și o față umană a traducerilor, în sensul că la primirea proiectelor nu mi se comunică pur și simplu că ar trebui făcute, ci se pune problema altfel: „Ați putea, în cazul în care v-am pune la dispoziție documentele la ora cutare, să realizați traducerea până la data și ora cutare?” Aceasta este o frază care în opinia mea oferă o imagine de politețe și de apropiere față de colaboratori pe care firma dvs. o creează."

Traducător specializat 
Membru al echipei Professional Translations

 

"Apreciez modul in care comunicati cu traducatorii si voi rezuma in cateva cuvinte aceasta abordare: amabilitate si respect.
Imi place ca primesc PO-uri clare si detaliate, feedback la proiecte si plata serviciilor la termenul indicat. Poate din exterior par nesemnificative, dar aceste aspecte sunt importante. Chiar ma bucur ca fac parte din echipa dvs. si sunt convinsa ca avem obiective comune: calitatea traducerilor si imbunatatirea competentelor in acest domeniu."

Traducător specializat 
Membru al echipei Professional Translations

  

 

Noutăţi

Referinţe

 • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

  Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

  Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter