Academia de Practică în Traduceri

Academia de Practică în Traduceri

Am lansat Academia de Practică în Traduceri în data de 29 Iunie 2012 din dorința de a veni în sprijinul studenților LMA - traductologie dornici să se familiarizeze cu tot ce înseamnă activitatea într-o companie de traduceri specializate.

Professional Translations Internship Academy

În vederea efectuării unui stagiu de practică, asteptăm cu interes CV-urile tinerilor aspiranți pe adresa de e-mail jobs@professional-translations.ro, cu mențiunea: candidat practică. 

 
Durată stagiu de practică: min. 1 lună
Locuri disponibile simultan: 1
 
De la comunicare multilingvă, competențe de documentare și traducere, până la competențe tehnologice și nu numai, practicanții vor avea ocazia de a pune în aplicare cele asimilate până în prezent, dar și de a-și îmbogăți gama de competențe prin îndeplinirea de sarcini variate și atractive specifice activității unui birou de traduceri.
 
Vă mulțumim pentru interesul acordat inițiativei noastre și vă așteptăm cu drag!
 
Pentru mai multe informații despre ceea ce-și propune Academia de practică în traduceri, vă invităm să citiți comunicatul de presă Professional Translations susține formarea de profesioniști în domeniul traducerilor prin programul de internship „Academia de Practică în Traduceri” .
 

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter