Clienţii noştri

Clienţii noştri

Numeroase companii multinaţionale ne-au ales ca furnizorul lor de traduceri datorită echipei noastre de traducători specializaţi, gamei noastre complete de servicii de traducere, tehnologiei avansate şi a capacităţii noastre pentru traduceri dificile şi voluminoase.

Furnizor de traduceri specializate pentru companii multinaţionale

Ne bucurăm pentru parteneriatele extrem de plăcute şi pe termen lung cu clienţii noştri. Datorită exigenţelor lor şi a provocărilor depăşite cu succes de fiecare dată, ne-am perfecţionat şi am investit mereu în echipa noastră de specialişti şi în tehnologie de ultimă generaţie.

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm o selecţie a clienţilor noştri de renume mondial care apelează la serviciile de traduceri specializate ale companiei Professional Translations:

Furnizor de traduceri specializate pentru companii multinaţionale

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter