Professional Translations este partener ATR

Professional Translations este partener ATR

Professional Translations este partener ATR - Asociația Traducătorilor din România.

Asociaţia Traducătorilor din România a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca misiune principală promovarea şi reprezentarea la nivel naţional şi internaţional a traducătorilor, interpreţilor şi terminologilor din România. ATR se afirmă prin impunerea unor înalte standarde de calitate în serviciile de traducere, prin seminariile şi cursurile oferite comunităţii de traducători, şi de asemenea prin cercetarea în domeniul traducerii şi informarea continuă a traducătorilor.


Compania Professional Translations a pus bazele unui parteneriat cu ATR în beneficiul tuturor traducătorilor din România, membrii ATR. Obiectivele principale ale acestui parteneriat sunt: promovarea calităţii în traduceri, creșterea profesionalismului traducătorilor prin organizarea de cursuri şi seminarii de perfecționare în domeniu şi oferirea celor mai performante programe de traducere asistată de calculator (produsele şi soluțiile SDL Trados) şi totodată acordarea unui discount de 10% la achiziţia produselor şi soluţiilor SDL Trados de către membrii ATR.
www.atr.org.ro

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter