Professional Translations este partener ATR

Professional Translations este partener ATR

Professional Translations este partener ATR - Asociația Traducătorilor din România.

Asociaţia Traducătorilor din România a fost înfiinţată în anul 2004 şi are ca misiune principală promovarea şi reprezentarea la nivel naţional şi internaţional a traducătorilor, interpreţilor şi terminologilor din România. ATR se afirmă prin impunerea unor înalte standarde de calitate în serviciile de traducere, prin seminariile şi cursurile oferite comunităţii de traducători, şi de asemenea prin cercetarea în domeniul traducerii şi informarea continuă a traducătorilor.


Compania Professional Translations a pus bazele unui parteneriat cu ATR în beneficiul tuturor traducătorilor din România, membrii ATR. Obiectivele principale ale acestui parteneriat sunt: promovarea calităţii în traduceri, creșterea profesionalismului traducătorilor prin organizarea de cursuri şi seminarii de perfecționare în domeniu şi oferirea celor mai performante programe de traducere asistată de calculator (produsele şi soluțiile SDL Trados) şi totodată acordarea unui discount de 10% la achiziţia produselor şi soluţiilor SDL Trados de către membrii ATR.
www.atr.org.ro

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter