Professional Translations este partener SDL Trados

Professional Translations este partener SDL Trados

Professional Translations este partener autorizat SDL Trados în România din anul 2009 și partener de traduceri SDL datorită tehnologiei avansate în traduceri din anul 2011.

SDL Trados Romania

 

Professional Translations este Partener Autorizat SDL Trados în România

Compania SDL Trados Technologies este liderul mondial al programelor de traducere asistată de calculator. SDL dezvoltă programe pentru toate tipurile de furnizori de traduceri, de la traducători independenţi şi birouri de traduceri până la companii multinaţionale şi instituţii. 

Professional Translations este Partener Autorizat SDL Trados în România şi pune la dispoziţia tuturor furnizorilor de traduceri întreaga gamă de produse şi soluţii SDL Trados. În această calitate, organizăm anual evenimente şi seminarii SDL Trados pentru informarea şi instruirea traducătorilor profesionişti români şi totodată, suntem preocupaţi de perfecţionarea pieţei de traduceri din România prin implementarea programelor SDL Trados, atât desktop cât şi server. 

 


SDL LSP Advantage Plus Partner 

 

Professional Translations este SDL LSP Advantage Plus Partner

Am devenit partener SDL în calitate de companie de traduceri datorită investiţiilor noastre în cea mai modernă şi avansată tehnologie de memorie a traducerii SDL Trados. Această certificare dovedeşte infrastructura performantă pe care o deţinem şi o utilizăm pentru clienţii noştri cu scopul de a asigura cea mai înaltă calitate în traducerile specializate, şi totodată pentru a reduce costurile clienţilor pe termen lung.
Professional Translations: SDL LSP Advantage Plus Partner

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter