Mesaj de la CEO

Mesaj de la CEO

Am învăţat că succesul şi durabilitatea unei companii depinde în totalitate de oamenii care o conduc şi de angajaţii acesteia. Fiecare companie este unică datorită identităţii sale, de la strategie, valori şi viziune, până la investiţii, parteneriate şi portofoliul de clienţi.
 

Profesionişti în traduceri

Ceea ce contează cel mai mult pentru noi este să vă sprijinim cu traduceri specializate de cea mai înaltă calitate, soluţii rapide și personalizate şi reducerea costurilor de traducere pe termen lung. Ştim că pentru a ne diferenţia, calitatea şi eficienţa sunt două avantaje esenţiale, tocmai de aceea suntem pregătiţi să acceptăm orice provocare. 

Atunci când am pornit pe acest drum, am stabilit clar ţintele şi valorile noastre şi acestea s-au transformat în tot atâtea beneficii pentru dvs. Lucrăm exclusiv cu o echipă de oameni calificaţi şi cu experienţă, ne bucurăm de sprijinul unor revizori specializaţi în diverse domenii şi totodată asigurăm servicii complete, de la traducere, corectare şi revizie până la editarea şi prelucrarea layout-ului, localizare şi administrarea memoriilor de traducere şi a bazelor terminologice.

Am investit şi investim permanent în cea mai modernă şi avansată tehnologie din industrie din dorința de a asigura cele mai bune soluţii pentru dvs., de la securitatea datelor şi transparenţa procesului de management, până la menţinerea calităţii superioare a traducerilor şi optimizarea costurilor.  

Ne mândrim cu echipa noastră performantă şi cu valoarea pe care o creăm zilnic pentru dvs., clientul nostru. Suntem activi, originali şi flexibili, mereu deschişi cu clienţii, partenerii şi traducătorii noştri şi ne place să învăţăm şi să dezvoltăm soluţii şi concepte noi.

Fiecare membru al echipei Professional Translations contribuie remarcabil la dezvoltarea companiei şi defineşte prin ambiţia şi dedicarea sa ceea ce înseamnă o companie internaţională de traduceri specializate. 

Acum, toate valorile şi munca noastră sunt puse la un loc pentru a aduce excelenţă în compania dvs. 

Cu deosebită consideraţie,

Cristina Dama
CEO

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter