Misiune. Viziune. Valori

Misiune. Viziune. Valori

 

Rapid şi sigur, până în vârf

Pentru a alege drumul potrivit, trebuie să ştii în primul rând unde vrei să ajungi. Tocmai de aceea, ţinta noastră a fost documentată îndelung şi clar stabilită, iar fiecare pas pe care îl facem zilnic este un pas mai aproape de vârf.

Misiune

Misiunea companiei Professional Translations este înțelegerea nevoilor și planurilor dvs. pentru a vă sprijini cu servicii specializate care să vă depășească așteptările.

Ne-am propus să utilizăm întotdeauna cea mai performantă tehnologie în domeniul traducerilor pentru a reuși să asigurăm cea mai înaltă calitate, rapiditate și reducerea costurilor dvs. de traducere pe termen lung.

Ne-am propus să lucrăm cu cei mai buni traducători și revizori din lume, pentru ca dvs. să beneficiați de cea mai performantă echipă în traducerea documentației dvs.

Ne dorim să vă fim alături în întreaga dvs. activitate, de la crearea și definirea produselor şi serviciilor dvs., până la lansarea și promovarea lor eficientă pe plan mondial.  

Încă un obiectiv pe care l-am stabilit este de a reuși să instruim și să perfecționăm traducătorii din România prin training-uri despre calitatea în traduceri și prin comercializarea unui pachet complet de programe lider mondial de memorie a traducerii (SDL Trados), de prelucrare şi editare de documente (Nuance-OmniPage) şi de administrare a activităţii în domeniul traducerilor (Plunet BusinessManager).  
 

Viziune

Viziunea noastră este să fim principalul furnizor de traduceri specializate din România şi unul dintre primii 10 furnizori de traduceri din lume. 
 

Valori

Profesionalism – calitatea înaltă este esenţială, iar cu acest scop lucrăm numai cu traducători specializaţi cu experienţă în proiecte complexe, care folosesc cele mai noi instrumente de traducere (produsele şi soluţiile SDL Trados), asistaţi de revizori în numeroase domenii, şi sprijiniţi de cei mai eficienţi manageri de proiect

Tehnologie avansată - investim permanent în cea mai modernă tehnologie pentru a eficientiza managementul proiectelor şi pentru a reduce costurile dvs. prin refolosirea traducerilor deja realizate

Încredere – clădim şi prețuim încrederea dvs. și ne dorim să vă puteți baza oricând pe noi 

Flexibilitate – creăm soluţii personalizate pentru fiecare tip de documentație, ne adaptăm nevoilor şi exigenţelor dvs.

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter