Responsabilitate Socială Corporatistă

Responsabilitate Socială Corporatistă

Am ales să ne implicăm în susținerea WWF (World Wide Fund), cea mai mare organizație la nivel mondial de conservare a naturii!

Din data de 30 Mai 2012, am ales să ne oferim întregul sprijin misiunii WWF la nivel global de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura!

Professional Translations se implică în susținerea organizației WWF!

Organizația World Wide Fund a fost înființată în anul 1961, iar în prezent se bucură de un număr de 5 milioane de susținători pe plan mondial și o rețea activă în peste 100 de țări. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului şi de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura, prin:

  • conservarea diversităţii biologice la nivel mondial;
  • utilizarea raţională a resurselor naturale regenerabile;
  • reducerea poluării şi a consumului iraţional.

 

Am adoptat un urs!

Bineînțeles, este vorba despre o adopție simbolică J Pentru a contribui activ la salvarea pădurilor virgine din România, Professional Translations și-a oferit sprijinul financiar misiunii WWF. În semn de apreciere pentru această contribuție, WWF ne-a declarat Prieten al naturii.

 

Pentru a afla mai multe despre misiunea și realizările organizației WWF, vă invităm să accesați www.wwf.org și www.romania.panda.org

 

Cum trăiesc în armonie cu natura angajații Professional Translations?

- Majoritatea angajaților companiei noastre preferă să se deplaseze pe jos până la birou, evitând conducerea mașinii proprii sau transportul în comun;

- Utilizăm laptop-uri în locul desktop-urilor deoarece consumă de cinci ori mai puțină energie electrică;

- Folosim lumina, căldura și aparatele electrice numai atunci și atât cât avem nevoie, nu le lăsăm să funcționeze când nu le utilizăm;

- Reducem consumul de hârtie deoarece utilizăm un sistem electronic de management, ce elimină aproape în totalitate necesitatea printării documentelor.

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter