Software pentru industria traducerilor

Software pentru industria traducerilor

Liderii mondiali în industria traducerilor ne-au ales pentru a-i reprezenta pe piaţa din România. Azi vă oferim o gamă completă de programe special create pentru industria traducerilor. Toate aceste soluţii moderne şi performante le-am integrat în compania noastră şi le utilizăm zilnic cu succes pentru a creşte eficacitatea în toate proiectele noastre.

Tehnologie lider mondial

De la software de traducere asistată de calculator ce se bazează pe tehnologia memoriei de traducere, la programe ce vă asistă la prelucrarea şi organizarea documentelor, până la software performat de administrare a activităţii dvs., toate aceste soluţii le puteţi achiziţiona de la compania noastră la tarife adaptate pentru piaţa locală.

 

Partener SDL Trados în România

Partener SDL Trados Romania

Memorii de traducere şi baze terminologice

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter