Partener SDL Trados în România

Partener SDL Trados în România

Compania noastră colaborează începând cu anul 2009 cu SDL TRADOS Technologies - liderul recunoscut în Managementul Informaţiei Globale (GIM - Global Information Management) în calitate de partener autorizat SDL Trados în România.

Cine este SDL TRADOS Technologies?

Cu sediul central în Marea Britanie, SDL Trados este o companie globală cu 50 de locaţii în 32 de ţări – fapt care-i permite să asiste numeroase organizaţii globale.

Programele de traducere asistată de calculator SDL Trados răspund nevoilor unei game largi de clienţi – de la companii multinaţionale de mari dimensiuni la departamente de traducere din cadrul corporaţiilor, de la traducători independenţi la birouri de traduceri şi nu în ultimul rând la instituţii de învăţământ şi instituţii guvernamentale. Programele SDL Trados au fost acceptate ca fiind programele preferate de traducere asistată de calculator de 80% dintre profesioniştii din industrie.

Produsele SDL Trados sunt proiectate pentru a creşte eficacitatea şi calitatea în procesul de localizare şi includ următoarele tehnologii de bază:
 

  • Memoria de traducere: O bază de date lingvistică ce înregistrează traducerile dvs. pe măsură ce lucraţi pentru a nu fi nevoit să traduceţi aceeaşi propoziţie de două ori!    
  • Managementul terminologiei: O bază de date în care se poate căuta şi care conţine liste de termeni şi date adiţionale despre termeni, fapt ce asigură consistenţă în traducere.  

 

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter