Partener SDL Trados în România

Partener SDL Trados în România

Compania noastră colaborează începând cu anul 2009 cu SDL TRADOS Technologies - liderul recunoscut în Managementul Informaţiei Globale (GIM - Global Information Management) în calitate de partener autorizat SDL Trados în România.

Cine este SDL TRADOS Technologies?

Cu sediul central în Marea Britanie, SDL Trados este o companie globală cu 50 de locaţii în 32 de ţări – fapt care-i permite să asiste numeroase organizaţii globale.

Programele de traducere asistată de calculator SDL Trados răspund nevoilor unei game largi de clienţi – de la companii multinaţionale de mari dimensiuni la departamente de traducere din cadrul corporaţiilor, de la traducători independenţi la birouri de traduceri şi nu în ultimul rând la instituţii de învăţământ şi instituţii guvernamentale. Programele SDL Trados au fost acceptate ca fiind programele preferate de traducere asistată de calculator de 80% dintre profesioniştii din industrie.

Produsele SDL Trados sunt proiectate pentru a creşte eficacitatea şi calitatea în procesul de localizare şi includ următoarele tehnologii de bază:
 

  • Memoria de traducere: O bază de date lingvistică ce înregistrează traducerile dvs. pe măsură ce lucraţi pentru a nu fi nevoit să traduceţi aceeaşi propoziţie de două ori!    
  • Managementul terminologiei: O bază de date în care se poate căuta şi care conţine liste de termeni şi date adiţionale despre termeni, fapt ce asigură consistenţă în traducere.  

 

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter