De ce SDL Trados?

De ce SDL Trados?

 

5 motive pentru care să cumpăraţi SDL Trados

  1. Acceptaţi orice proiect şi lucraţi pe orice tip de fişier
  2. Practicaţi standardul din industrie
  3. Deveniţi mai eficient
  4. Stimulaţi calitatea şi consistenţa traducerii
  5. Reduceţi costurile şi acceleraţi timpul de traducere

Principalele motive pentru care ar trebui să investiţi în instrumentul de traducere asistată de calculator preferat de întreaga lume! 

1. Acceptaţi orice proiect şi lucraţi pe orice tip de fişier:  cei 20 de ani de investiţie în dezvoltarea filtrării de către SDL Trados vă oferă cea mai cuprinzătoare alegere în privinţa compatibilităţii fişierelor. Nu veţi mai fi nevoit niciodată să refuzaţi un proiect de traducere datorită compatibilităţii fişierelor. 

2. Practicaţi standardul din industrie: compatibilitate garantată cu până la 90% din lanţul de furnizare a traducerii care folosesc tehnologia SDL Trados. Nu va mai trebui să vă preocupaţi în a găsi traducători, birouri de traduceri sau companii care pot lucra cu fişierele dvs. Nu riscaţi să pierdeţi clienţi sau proiecte; dacă doriţi să fiţi 100% sigur că puteţi lucra cu proiectele SDL Trados existente fără baze de date corupte sau probleme de conversie, alegeţi SDL Trados.

3. Deveniţi mai eficient: Lucraţi în maniera care vi se potriveşte cel mai bine cu ajutorul flexibilităţii selecţiei unor diferite medii de editare a traducerii. Fiecare este altfel şi preferă să lucreze în moduri diferite. SDL Trados vă oferă această posibilitate. Cu ajutorul a 3 medii unice de editare a traducerii, veţi reuşi să obţineţi rezultate mai bune într-o perioadă mai scurtă de timp.

4. Stimulaţi calitatea şi consistenţa traducerii: cu SDL MultiTerm – cel mai complex şi integrat instrument de management a terminologiei. Termenii sunt o componentă cheie a proiectelor de traducere din ziua de astăzi şi pot influenţa serios calitatea traducerii şi timpul de execuţie. SDL MultiTerm vă oferă un management eficient şi integrat a terminologiei în cadrul mediului de traducere SDL Trados. Terminologia este folosită proactiv în traducere pentru a aduce consistenţă, calitate şi viteză adiţională procesului. SDL MultiTerm, inclus în SDL Trados, este binecunoscut de industrie ca fiind cea mai complexă şi robustă soluţie pentru terminologie.

5. Reduceţi costurile şi acceleraţi timpul de traducere: SDL PerfectMatch™ elimină nevoia de revizie a potrivirilor de 100% în context (Context Match). SDL PerfectMatch™ poate economisi pentru companii cantităţi imense de bani şi timp. SDL Trados oferă tehnologia sa exclusivă de revizie a potrivirilor 100% în context din anul 2002. Această soluţie avansată şi complexă a revoluţionat conceptul de potrivire în memoria traducerii prin eliminarea necesităţii unei revizii a potrivirilor de 100% în context.

Alegeţi SDL Trados. Alăturaţi-vă celui mai mare lanţ de furnizare a traducerilor din lume!

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter