Produse SDL Trados

Produse SDL Trados

Produsele SDL Trados oferite de compania Professional Translations, partener autorizat SDL Trados în România, se adresează traducătorilor independenţi, cât şi companiilor şi birourilor de traduceri, pentru a simplifica şi accelera procesul de traducere. 

Memorii de traducere

 

SDL Trados Studio 2015 Freelance RomaniaSDL Trados Studio 2015 Freelance

SDL Trados Studio 2015 Freelance se adresează traducătorilor independenţi şi reprezintă originala şi inovativa apariţie a programului de memorie a traducerii preferat de întreaga lume. Prin aducerea la un loc a tot ceea ce este mai bun din SDLX şi Trados, acest nou şi fascinant produs găzduieşte o serie de caracteristici inovatoare ce includ: AutoSuggest, QuickPlace, vizionare în timp real şi filtru a fişierelor în format PDF! 

 

SDL Trados Studio 2015 Freelance Plus RomaniaSDL Trados Studio 2015 Freelance Plus

SDL Trados Studio 2015 Freelance Plus întruneşte toate avantajele şi aplicaţiile programului SDL Trados Studio 2015 Freelance şi vă oferă în plus posibilitatea de instalare a unei licenţe pe două calculatoare care nu se află în aceeaşi reţea de calculatoare. Astfel, vă puteţi continua munca de la birou şi acasă.
  

SDL Trados Studio 2011 Professional RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Single-user

SDL Trados Studio 2015 Professional oferă funcţii suplimentare pentru a ajuta birourile de traduceri şi companiile să accelereze realizarea proiectelor de traducere. Faceţi astăzi un upgrade al licenţei dvs. Freelance pentru a beneficia de caracteristicile adiţionale ce includ: posibilitatea de a lucra într-o reţea, automatizarea proiectelor complicate şi suport lingvistic nelimitat!
 

SDL Trados Studio 2015 Professional Group RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Group

SDL Trados Studio 2015 Professional Network este aproape identic cu versiunea Single-user. Deosebirea dintre cele două versiuni este aceea că versiunea Single-user poate fi instalată pe un singur calculator, iar varianta Network poate fi instalată pe mai multe calculatoare dintr-o reţea. Însă, o licenţă Network nu poate rula pe două calculatoare în acelaşi timp. 
 

SDL Studio GroupShare RomaniaSDL Studio GroupShare 

SDL Studio GroupShare este o soluţie de tip server care furnizează mai rapid rezultate de calitate printr-un centru de colaborare integrată pentru echipe de traduceri mici și mijlocii.

 


SDL WorldServer RomaniaSDL WorldServer

SDL WorldServer permite centralizarea şi automatizarea procesului de traducere pentru orice tip de conținut şi este compatibil cu SDL Trados Studio pentru a oferi rezultate consistente.

  

 

Baze terminologice

 

SDL MultiTerm Desktop 2015 RomaniaSDL MultiTerm Desktop 2015

SDL MultiTerm Desktop 2015 poate fi folosit ca şi o unealtă independentă de către traducători şi terminologi deopotrivă. Acesta asigură eficacitatea muncii dvs. prin permiterea unui acces, management şi recuperare uşoară. În plus, programul oferă un suport unic pentru structuri lingvistice complexe precum şi suportul oricărui tip de intrare.

  

SDL MultiTerm Extract 2015 RomaniaSDL MultiTerm Extract 2015

SDL MultiTerm Extract 2015 conţine acum şi SDL PhraseFinder şi foloseşte o tehnologie ce permite extragerea automată a unor termeni posibili dintr-un conţinut existent sau nou. Puteţi crea baze de date terminologice mai degrabă în câteva minute decât în zile şi puteţi îmbunătăţii imediat consistenţa terminologică a proiectelor dvs.! 

 

Localizare Software

 

SDL Passolo 2015 RomaniaSDL Passolo 2015

Instrumentul SDL Passolo 2015 este un program de localizare creat pentru traducerea conţinutului soft-urilor. Programul permite traducerea prin vizualizarea Interfeţelor Grafice Utilizator (GUI). Este integrat în SDL Trados pentru a maximiza sprijinul acordat memoriilor de traducere de-a lungul diferitelor faze ale unui proces de localizare al unui program: IU (Interfaţă Utilizator), ajutor şi documentaţie.

 

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter