Trados pentru birouri de traduceri

Trados pentru birouri de traduceri

Dacă sunteţi birou de traduceri, vă recomandăm următoarele produse SDL Trados:

SDL Trados Studio 2015 Professional RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Single-user

SDL Trados Studio 2015 Professional oferă funcţii suplimentare pentru a ajuta birourile de traduceri şi companiile să accelereze realizarea proiectelor de traducere. Faceţi astăzi un upgrade al licenţei dvs. Freelance pentru a beneficia de caracteristicile adiţionale ce includ: posibilitatea de a lucra într-o reţea, automatizarea proiectelor complicate şi suport lingvistic nelimitat!
 

SDL Trados Studio 2015 Professional Network RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Group/Network

SDL Trados Studio 2015 Professional Group/Network este aproape identic cu versiunea Single-user. Deosebirea dintre cele două versiuni este aceea că versiunea Single-user poate fi instalată pe un singur calculator, iar varianta Network poate fi instalată pe mai multe calculatoare dintr-o reţea. Însă, o licenţă Network nu poate rula pe două calculatoare în acelaşi timp. 
 

 

 

SDL GroupShare Server RomaniaSDL GroupShare Server

SDL Studio GroupShare este o soluţie de tip server care furnizează mai rapid rezultate de calitate printr-un centru de colaborare integrată pentru echipe de traduceri mici și mijlocii.

 


SDL WorldServer RomaniaSDL WorldServer

SDL WorldServer permite centralizarea şi automatizarea procesului de traducere pentru orice tip de conținut şi este compatibil cu SDL Trados Studio pentru a oferi rezultate consistente.

 

SDL MultiTerm Desktop 2015 RomaniaSDL MultiTerm Desktop 2015

SDL MultiTerm Desktop 2015 poate fi folosit ca şi o unealtă independentă de către traducători şi terminologi deopotrivă. Acesta asigură eficacitatea muncii dvs. prin permiterea unui acces, management şi recuperare uşoară. În plus, programul oferă un suport unic pentru structuri lingvistice complexe precum şi suportul oricărui tip de intrare.

  

SDL MultiTerm Extract 2015 RomaniaSDL MultiTerm Extract 2015

SDL MultiTerm Extract 2015 conţine acum şi SDL PhraseFinder şi foloseşte o tehnologie ce permite extragerea automată a unor termeni posibili dintr-un conţinut existent sau nou. Puteţi crea baze de date terminologice mai degrabă în câteva minute decât în zile şi puteţi îmbunătăţii imediat consistenţa terminologică a proiectelor dvs.! 

 

SDL Passolo 2015 RomaniaSDL Passolo 2015

Instrumentul SDL Passolo 2015 este un program de localizare creat pentru traducerea conţinutului soft-urilor. Programul permite traducerea prin vizualizarea Interfeţelor Grafice Utilizator (GUI). Este integrat în SDL Trados pentru a maximiza sprijinul acordat memoriilor de traducere de-a lungul diferitelor faze ale unui proces de localizare al unui program: IU (Interfaţă Utilizator), ajutor şi documentaţie. 

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter