Trados pentru companii

Trados pentru companii

Dacă reprezentaţi o companie care dispune de un departament de traducere, vă recomandăm următoarele produse SDL Trados:

Memorii de traducere

 

SDL Trados Studio 2015 Professional RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Single-user

SDL Trados Studio 2015 Professional oferă funcţii suplimentare pentru a ajuta birourile de traduceri şi companiile să accelereze realizarea proiectelor de traducere. Faceţi astăzi un upgrade al licenţei dvs. Freelance pentru a beneficia de caracteristicile adiţionale ce includ: posibilitatea de a lucra într-o reţea, automatizarea proiectelor complicate şi suport lingvistic nelimitat!
 

 

SDL Trados Studio 2015 Professional Network RomaniaSDL Trados Studio 2015 Professional Network

SDL Trados Studio 2015 Professional Network este aproape identic cu versiunea Activation. Deosebirea dintre cele două versiuni este aceea că versiunea Single-user poate fi instalată pe un singur calculator, iar varianta Network poate fi instalată pe mai multe calculatoare dintr-o reţea. Însă, o licenţă Network nu poate rula pe două calculatoare în acelaşi timp. 

 

SDL Studio GroupShare Server RomaniaSDL Studio GroupShare Server

SDL Studio GroupShare este o soluţie de tip server care furnizează mai rapid rezultate de calitate printr-un centru de colaborare integrată pentru echipe de traduceri mici și mijlocii.

 

SDL WorldServer RomaniaSDL WorldServer

SDL WorldServer permite centralizarea şi automatizarea procesului de traducere pentru orice tip de conținut şi este compatibil cu SDL Trados Studio pentru a oferi rezultate consistente.

 

Baze terminologice

 

SDL MultiTerm Desktop 2015 RomaniaSDL MultiTerm Desktop 2015

SDL MultiTerm Desktop 2015 poate fi folosit ca şi o unealtă independentă de către traducători şi terminologi deopotrivă. Acesta asigură eficacitatea muncii dvs. prin permiterea unui acces, management şi recuperare uşoară. În plus, programul oferă un suport unic pentru structuri lingvistice complexe precum şi suportul oricărui tip de intrare.

  

SDL MultiTerm Extract 2015 RomaniaSDL MultiTerm Extract 2015

SDL MultiTerm Extract 2015 conţine acum şi SDL PhraseFinder şi foloseşte o tehnologie ce permite extragerea automată a unor termeni posibili dintr-un conţinut existent sau nou. Puteţi crea baze de date terminologice mai degrabă în câteva minute decât în zile şi puteţi îmbunătăţii imediat consistenţa terminologică a proiectelor dvs.! 

 

Localizare de produse software

 

SDL Passolo 2015 RomaniaSDL Passolo 2015

Instrumentul SDL Passolo 2015 este un program de localizare creat pentru traducerea conţinutului soft-urilor. Programul permite traducerea prin vizualizarea Interfeţelor Grafice Utilizator (GUI). Este integrat în SDL Trados pentru a maximiza sprijinul acordat memoriilor de traducere de-a lungul diferitelor faze ale unui proces de localizare al unui program: IU (Interfaţă Utilizator), ajutor şi documentaţie.

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter