Traduceri

Traduceri

 

Profesional, simplu şi rapid!

Azi, mai mult ca oricând, este o adevărată provocare pentru cumpărătorul de servicii de traducere să găsească un partener de încredere care să înţeleagă pe deplin nevoile şi exigenţele sale şi care să-i ofere serviciul potrivit, la cea mai înaltă calitate şi întotdeauna la termenul stabilit.

Noi am reuşit să simplificăm procesul de traducere pentru clienţii noştri şi să le confimăm în mod constant calitatea înaltă în traducerile cele mai specializate sau în proiectele foarte voluminoase şi cu deadline-uri strânse.

Servicii complete de traducere pentru compania dvs.!

Traduceri specializate

Într-un parteneriat cu noi, beneficiaţi de cunoştinţele solide şi de experienţa vastă a celor mai profesionişti traducători şi revizori. Întreaga noastră echipă, împreună cu managerii de proiect care monitorizează toate proiectele dvs., se concentrează pe asigurarea calităţii în traducerile specializate în orice domeniu.

Traduceri pentru companii

Pentru că fiecare companie este unică şi are nevoi diferite, am creat conceptul de 4 Pachete de traduceri pentru a veni în întâmpinarea dvs. Pachetele de traduceri sunt personalizate în funcţie de scopul traducerii, de complexitatea proiectului de traducere şi de bugetul ce poate fi alocat pentru acesta.

Servicii asociate

Pentru ca dvs. să beneficiaţi de servicii complete de la furnizorul dvs. preferat de traduceri, vă punem la dispoziţie numeroase servicii asociate traducerilor. Dacă documentele dvs. necesită un format editabil, dacă doriţi ca traducerea să conţină toate elementele grafice din original sau dacă dificultatea documentaţiei dvs. implică şi o revizie specializată de către un expert în domeniu, puteţi beneficia de toate aceste servicii pentru proiectele dvs. în calitate de client al nostru.

Limbi de traducere

Deoarece realizăm traduceri specializate de calitate înaltă, am creat o echipă de adevăraţi experţi în domeniul traducerilor. În prezent vă oferim traduceri specializate din şi în limbile Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Spaniolă şi Română, dar dacă proiectul dvs. necesită traducere din şi în alte combinaţii de limbi, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru o ofertă personalizată.

Procesul de traducere

Am conceput un proces extrem de simplu şi rapid pentru dvs., de la transmiterea unei cereri de ofertă sau plasarea unei comenzi ferme până la realizarea şi monitorizarea traducerii şi livrarea acesteia. Am implementat sistemul lider mondial în managementul proiectelor de traduceri pentru ca dvs. să aveţi ca avantaje securitatea datelor dvs., acces permanent la traducerile dvs. şi promptitudine în primirea ofertelor personalizate.

 

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter