Interpretariat

Interpretariat

Professional Translations vă oferă servicii profesionale de interpretare pentru întâlniri de afaceri, negocieri, licitaţii, delegaţii, seminarii, prezentări, conferinţe, simpozioane, congrese, comunicate de presă sau pentru diverse evenimente sociale.

Domeniile în care suntem specializaţi:

Interpreţii companiei Professional Translations au experienţă în serviciul de interpretariat de cel puţin 5 ani de zile. Pe lângă experienţa bogată, interpreţii noştri sunt şi specializaţi pe diverse domenii precum domeniul Tehnic, Juridic, Economic, Marketing, Medical, etc.

Prin urmare, orice tematică are evenimentul dvs., puteţi conta pe interpreţii noştri care vă vor asista profesionist în transmiterea mesajului dvs. către interlocutori şi auditoriu cu acelaşi efect ca şi cum aţi face-o dvs.

 

Tipuri de interpretare

În funcţie de amploarea evenimentului pe care îl organizaţi, puteţi alege între următoarele două tipuri de interpretare:

 

Condiţii pentru interpreţi

Pentru a beneficia de serviciile de interpretare profesională ale companiei Professional Translations, vă recomandăm să ne contactaţi din timp pentru a vă rezerva interpretul sau echipa de interpreţi pentru evenimentul dvs.

 

Limbi de interpretare

Vă oferim servicii de interpretare specializată din şi în numeroase limbi străine.

Pentru a primi o ofertă personalizată pentru evenimentul dvs., vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter