Condiţii pentru interpreţi

Condiţii pentru interpreţi

Atunci când planificaţi un eveniment la care aveţi nevoie de serviciile unuia sau mai multor interpreţi, este important să vă rezervaţi din timp echipa de interpreţi.

Rezervarea din timp a interpreţilor vă oferă posibilitatea de a-i cunoaşte din timp şi asigură timpul necesar pentru interpreţi de a se familiariza şi a cunoaşte detaliilor importante legate de evenimentul pe care îl pregătiţi, toate aceste aspecte fiind utile pentru a garanta o interpretare la cel mai înalt nivel de calitate.

Interpreţiilor le sunt foarte utile orice materiale le puteţi pune la dispoziţie, de la website-ul companiei dvs. până la prezentări şi documente pe baza cărora se va desfăşura întâlnirea organizată de dvs.

Serviciul de interpretare presupune un efort sporit din partea interpretului, deoarece interpretul trebuie să transmită cât se poate de corect, fidel, obiectiv şi prompt mesajul interlocutorilor. Tocmai din acest motiv, perioada maximă de interpretare recomandată este de 6 ore pe zi, iar pentru perioade mai lungi, vă recomandăm să discutam în detaliu programului propus de dvs. şi alocarea numărului necesar de interpreţi.

Pentru a rezerva cu succes interpretul sau echipa dvs. de interpreţi, vă rugăm să ne contactaţi cu minimum 2 săptămâni înaintea evenimentului.

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter