Limbi de interpretare

Limbi de interpretare

 

În ce limbă doriţi să comunicaţi?

Principalele limbi de interpretare cu care sprijinim zilnic clienţii noştri la evenimentele lor sunt limba Engleză, Germană şi Română. Pe lângă serviciile de interpretare din şi în aceste limbi, vă oferim interpretariat din şi în celelalte limbi de pe glob.

Interpretariat din şi în limbile europene

Atunci când compania dvs. dispune de numeroase sucursale europene şi planifică diverse evenimente în Europa, puteţi beneficia de serviciile noastre de interpretariat în diverse domenii de specialitate. Oricare din următoarele limbi europene este pentru noi o provocare pe care o acceptăm cu mare plăcere: limba Italiană, Turcă, Polonă, Ucraineană, Olandeză, Sârbo-Croată, Maghiară, Cehă, Greacă, Bulgară, Suedeză, Daneză, Finlandeză, Norvegiană, Franceză, Italiană, Spaniolă ş.a.

Interpretariat în limbi de circulaţie mondială

Pentru interpretariat în diverse domenii de specialitate, atunci când doriţi accesarea unor noi pieţe de desfacere a produselor şi a serviciilor companiei dvs., puteţi să apelaţi cu încredere la serviciile noastre de interpretare în toate limbile de circulaţie internaţională: Chineză, Engleză, Hindi, Spaniolă, Rusă, Bengali, Arabă, Portugheză, Franceză, Germană, Japoneză.

Noutăţi

Referinţe

  • "Colaborăm de aproximativ un an cu firma Professional Translations SRL, timp în care am avut prilejul să ne convingem în mod repetat atât de profesionalismul cu care au fost elaborate traducerile din domeniul tehnic, comercial şi juridic din şi în limba germană şi engleză, cât şi de promptitudinea cu care au fost onorate comenzile noastre. Nu în ultimul rând am apreciat amabilitatea personalului firmei.

    Prin urmare recomandăm cu convingere colaborarea cu firma Professional Translations SRL."

    Asistent Comercial - companie multinaţională

Newsletter