Limbi de interpretare

Limbi de interpretare

 

În ce limbă doriţi să comunicaţi?

Principalele limbi de interpretare cu care sprijinim zilnic clienţii noştri la evenimentele lor sunt limba Engleză, Germană şi Română. Pe lângă serviciile de interpretare din şi în aceste limbi, vă oferim interpretariat din şi în celelalte limbi de pe glob.

Interpretariat din şi în limbile europene

Atunci când compania dvs. dispune de numeroase sucursale europene şi planifică diverse evenimente în Europa, puteţi beneficia de serviciile noastre de interpretariat în diverse domenii de specialitate. Oricare din următoarele limbi europene este pentru noi o provocare pe care o acceptăm cu mare plăcere: limba Italiană, Turcă, Polonă, Ucraineană, Olandeză, Sârbo-Croată, Maghiară, Cehă, Greacă, Bulgară, Suedeză, Daneză, Finlandeză, Norvegiană, Franceză, Italiană, Spaniolă ş.a.

Interpretariat în limbi de circulaţie mondială

Pentru interpretariat în diverse domenii de specialitate, atunci când doriţi accesarea unor noi pieţe de desfacere a produselor şi a serviciilor companiei dvs., puteţi să apelaţi cu încredere la serviciile noastre de interpretare în toate limbile de circulaţie internaţională: Chineză, Engleză, Hindi, Spaniolă, Rusă, Bengali, Arabă, Portugheză, Franceză, Germană, Japoneză.

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter