Tipuri de interpretare

Tipuri de interpretare

În funcţie de tematica, modul de organizare, numărul de participanţi şi bugetul alocat pentru evenimentul dvs., puteţi alege între două tipuri de interpretare şi anume interpretare consecutivă sau interpretare simultană.

Interpretare consecutivă

Acest serviciu este recomandat pentru întâlniri de afaceri, negocieri, prezentări şi în mod normal implică munca unui singur interpret care asigură transmiterea mesajului la auditoriu.

Interpretarea consecutivă presupune asistenţa unuia dintre interpreţii noştri cu experienţă, care va acţiona ca şi un mediator între interlocutori şi va transmite mesajul de la un partener de discuţie la altul cât mai fidel şi eficient posibil.
 

Interpretare simultană

Acest tip de interpretare este recomandat pentru evenimente ample şi publice, precum conferinţe, congrese, simpozioane, atunci când mesajul transmis de către prezentatori are mai degrabă scopul informării despre unele fapte sau cercetări decât scopul negocierii sau a unor discuţii private.

Interpretarea simultană se realizează de către interpreţi cu experienţă îndelungată în domeniu şi presupune dotarea sălii de conferinţă cu cabine speciale pentru interpreţi, căşti şi microfoane pentru toţi participanţii la eveniment. Dacă interpretarea simultană se va realiza pentru mai multe limbi străine, atunci veţi avea nevoie de o echipă de doi sau mai multi interpreţi care pot asigura interpretarea mesajului în acelaşi timp cu vorbitorii.

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter