Limbi de traducere

Limbi de traducere

 

În ce limbă doriţi să comunicaţi?

Principalele limbi de traducere cu care sprijinim zilnic clienţii noştri la traducerea documentelor specializate sunt limba Engleză, Germană şi Română. Pe lângă traducerile din şi în aceste limbi, efectuăm traduceri specializate din şi în celelalte limbi de pe glob.

Traduceri din şi în limbile europene

Atunci când compania dvs. dispune de numeroase sucursale europene, puteţi beneficia de serviciile noastre de traduceri specializate pentru facilitatea comunicării la nivelul întregii corporaţii. Oricare din următoarele limbi europene este pentru noi o provocare pe care o acceptăm cu mare plăcere: limba Italiană, Turcă, Polonă, Ucraineană, Olandeză, Sârbo-Croată, Maghiară, Cehă, Greacă, Bulgară, Suedeză, Daneză, Finlandeză, Norvegiană, Franceză, Italiană, Spaniolă ş.a.

 

Traduceri în limbi de circulaţie mondială

Pentru traducerea şi localizarea documentelor dvs. specializate, atunci când doriţi accesarea unor noi pieţe de desfacere a produselor şi a serviciilor companiei dvs., puteţi să apelaţi cu încredere la serviciile noastre de localizare în toate limbile de circulaţie internaţională: Chineză, Engleză, Hindi, Spaniolă, Rusă, Bengali, Arabă, Portugheză, Franceză, Germană, Japoneză.

Noutăţi

Referinţe

  • "În urma colaborării îndelungate cu firma Professional Translations SRL, dorim să ne exprimăm aprecierea pentru modul profesionist în care au fost realizate traducerile tehnice şi de marketing din limba germană şi engleză, comenzile noastre au fost onorate prompt şi ireproşabil.

    Recomandăm colaborarea cu firma Professional Translations SRL în domeniul traducerilor tehnice şi nu numai."

    Director Vânzări - companie multinaţională

Newsletter