Procesul de traducere

Procesul de traducere

 

Simplu şi transparent

Professional Translations este prima companie de traduceri din România care a integrat sistemul lider PLUNET BusinessManager cu scopul de a asigura cel mai eficient management de proiect în domeniul traducerilor. Utilizăm zilnic cu succes acest sistem pentru a ne organiza şi sincroniza întreaga activitate a companiei, pentru a asigura securitatea şi confidenţialitatea datelor clienţilor noştri şi pentru a crea şi menţine câte o relaţie specială cu fiecare dintre aceştia. 

10 paşi simpli pentru traducerea proiectelor dvs. 

 

Evaluare şi ofertare

01 Plasaţi o cerere de ofertă prin e-mail (nu uitaţi să lăsaţi datele dvs. de contact şi să precizaţi tot ceea ce este important să ştim)

02 Unul dintre managerii noştri de proiect va evalua proiectul dvs. (vom calcula numărul exact de pagini al proiectului dvs.)

03 Vom elabora o oferta personalizată şi o vom transmite pe e-mail (oferta va fi detaliată şi va fi creată în funcţie de dificultatea traducerii, termenul de predare şi serviciile asociate recomandate de noi sau cerute de dvs.)

 

Execuţie şi monitorizare

04 După acceptul dvs., transformăm oferta în comandă (într-un minut de la acceptul dvs., oferta devine comandă fermă)

05 Vă vom transmite confirmarea comenzii pentru a ştii că proiectul este în lucru (pentru a ştii toate detaliile proiectului dvs. şi mai ales că traducerea a intrat în lucru, veţi avea la îndemână confirmarea comenzii)

06 Proiectul va fi alocat celor mai potriviţi traducători (în funcţie de domeniul de specialitate a documentaţiei, de termenul de predare şi de serviciile asociate, vom aloca proiectul dvs. celor mai potriviţi specialişti)

07 Managerul dvs. de proiect va monitoriza execuţia traducerii (acesta vă va ţine la curent cu stadiul proiectului şi va asigura respectarea tuturor detaliilor din comandă)

08 La primirea traducerii de la traducători, managerul dvs. de proiect va efectua verificarea acesteia (înainte de livrare, traducerea va fi verificată astfel încât aceasta să fie completă şi să corespundă comenzii dvs.)

 

Livrare şi feedback

09 Traducerea va fi livrată conform comenzii împreună cu nota de livrare şi factura (traducerea va fi livrată în format editabil pe e-mail, prin curier, conform celor stabilite iniţial cu dvs.)

10 Vă vom contacta pentru a primi feedback-ul dvs. (deoarece dorim să ne asigurăm că sunteţi mulţumit de serviciile noastre, vă vom contacta pentru a ne comunica feedback-ul dvs. referitor la traducerea livrată)

Noutăţi

Referinţe

  • "Professional Translations a fost prima companie de traduceri care a reuşit să redea terminologia de specialitate şi coerenţa textelor în traducerea documentelor noastre, chiar şi în situaţia unor deadline-uri strânse."

    Director Achiziţii - companie multinaţională

Newsletter