Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

Traduceri specializate farmaceutice

Numeroase companii farmaceutice de renume se bazează pe Professional Translations pentru traducerea corectă și confidențială a documentațiilor lor.

Am creat o echipă de traducători cu peste 10 ani de experiență în traducerile farmaceutice și astfel reușim cu succes să realizăm traduceri în domeniul farmaceutic la cel mai înalt nivel de calitate.

Traducătorii din echipa noastră farmaceutică se consultă îndeaproape cu farmaciști și chimiști pentru ca terminologia din traducerile farmaceutice pe care le oferim să fie precisă și potrivită de fiecare dată.

traduceri farmaceutice

Tipuri de documente în traducerile farmaceutice

  • Rapoarte de cercetare și dezvoltare

  • Brevete și inovații

  • Studii farmaceutice

  • Marketing farmaceutic

  • Legislație pentru lansarea medicamentelor pe piață

  • Supravegherea medicamentelor după lansarea pe piață

  • Documentație testări

Terminologie specializată în traduceri farmaceutice

Deoarece în domeniul farmaceutic, documentațiile traduse sunt extrem de importante pentru descrierea compușilor cât și a efectelor medicamentelor și a studiilor care sunt lansate pe piață, creăm glosare cu termeni farmaceutici pe care îi folosim întocmai cu recomandările clienților și ale experților noștri în acest domeniu.

Traducători specializați în domeniul traducerilor farmaceutice

Împreună cu echipa noastră de traducători cu experiență semnificativă în domeniul farmaceutic, reușim să livrăm clienților noștri traduceri de cea mai înaltă calitate, la termenele de livrare preferate pentru a lansa la timp produsele pe piață. În plus, ne ocupăm de fiecare document cu maximă precauție și confidențialitate, pentru ca secretul din acest domeniu să fie păstrat corespunzător, fără excepție.

Distribuie acest articol!

Categorii

Arhivă

Te Contactăm Noi!

Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.