Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

SOLICITĂ O OFERTĂ

Află cine este Professional Translations
și ce oferă diferit

Află cine este Professional Translations și ce oferă diferit

Professional Translations este una dintre cele mai importante agenții de traduceri specializate din România. Suntem focusați pe partea de traduceri tehnice și oferim servicii exclusiv companiilor. Asta am făcut din prima zi.

Ce facem diferit? Oferim, de fiecare dată, aceeași calitate înaltă în traducerile specializate. Mai exact, clienții noștrii primesc exact ceea ce am discutat împreună de la început, fără să aibă parte de surprize neplăcute. Livrăm traducerea în ziua și la ora despre care am discutat, în formatul de fișier dorit, traduceri care includ toate cerințele lor specifice.

Pot să spun că principala dezamăgire a companiilor în ziua de azi este faptul că nu primesc întotdeauna calitate în traduceri, și asta poate pentru că nu sunt implicați întotdeauna cei mai potriviți traducători.

Noi am decis de la început că ne vom diferenția tocmai prin calitatea înaltă, iar clienții noștri ne apreciază și ne recomandă chiar pentru acest lucru. În acest moment, suntem singura agenție de traduceri specializate din România care oferă garanție pe viață pentru calitate. Și cred că asta spune multe despre cât de siguri suntem de ceea ce oferim.

Un alt lucru pe care îl facem diferit este faptul că oferim un serviciu premium la cel mai bun preț de pe piață. Clienții noștri au în comun faptul că pun calitatea pe primul loc. Iar faptul că oferim un serviciu premium, nu ne face să fim și cei mai ieftini. Nici nu am reuși acest lucru și nici nu ne dorim. Vrem să oferim o calitate excelentă la prețul corect. Partea interesantă este că, în final, traducerile noastre reprezintă cea mai rentabilă investiție, tocmai pentru că clientul nu mai trebuie să le corecteze, ci le poate folosi imediat.

Articole recente

Categorii

Arhivă

Te Contactăm Noi!

Ne poți trimite datele tale de contact și vei fi contactat de către unul dintre managerii noștri de proiect.