Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

Planuri de viitor pentru Professional Translations?

Planuri de viitor pentru Professional Translations?

Da ? Desigur! Vrem să ne extindem prin înființarea a două sedii noi, unul în țară și altul în afară. Avem deja unele parteneriate foarte frumoase cu multe companii importante atât din România cât și din Germania, Italia și alte țări, iar prin cele două locații noi vrem să fim și mai aproape de clienții noștri.

De asemenea, începând cu anul viitor, vrem să mărim atât echipa internă cât și cea externă, adică a traducătorilor cu care lucrăm, în special pe acele combinații de limbi unde am observat o creștere a solicitărilor din partea clienților.

Nu în ultimul rând, luna aceasta vom demara un proiect important pentru noi, dar și mai important pentru clienții de traduceri. Pot să spun că e un proiect unic în lume, la care lucrăm de ceva vreme. E vorba de o serie de video-uri scurte și foarte interesante, în care vom vorbi despre teme care știm din experiență că îi preocupă pe clienții de traduceri – le vom spune despre cum se asigură calitatea în traducerile specializate, care este diferența dintre un traducător nativ și non-nativ sau cât durează o traducere. Facem acest lucru fiindcă vrem să ridicăm profesia de traducător la nivelul la care merită și pentru că un client este mai informat, va lua cele mai bune decizii pentru el pe termen lung. Vrem să promovăm aceste video-uri atât pe pagina noastră de internet cât pe LinkedIn și Facebook.

Distribuie acest articol!

Categorii

Arhivă

Te Contactăm Noi!

Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.