Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

SOLICIT─é O OFERT─é

Planuri de viitor pentru Professional Translations?

Planuri de viitor pentru Professional Translations?

Da ­čśŐ Desigur! Vrem s─â ne extindem prin ├«nfiin╚Ťarea a dou─â sedii noi, unul ├«n ╚Ťar─â ╚Öi altul ├«n afar─â. Avem deja unele parteneriate foarte frumoase cu multe companii importante at├ót din Rom├ónia c├ót ╚Öi din Germania, Italia ╚Öi alte ╚Ť─âri, iar prin cele dou─â loca╚Ťii noi vrem s─â fim ╚Öi mai aproape de clien╚Ťii no╚Ötri.

De asemenea, ├«ncep├ónd cu anul viitor, vrem s─â m─ârim at├ót echipa intern─â c├ót ╚Öi cea extern─â, adic─â a traduc─âtorilor cu care lucr─âm, ├«n special pe acele combina╚Ťii de limbi unde am observat o cre╚Ötere a solicit─ârilor din partea clien╚Ťilor.

Nu ├«n ultimul r├ónd, luna aceasta vom demara un proiect important pentru noi, dar ╚Öi mai important pentru clien╚Ťii de traduceri. Pot s─â spun c─â e un proiect unic ├«n lume, la care lucr─âm de ceva vreme. E vorba de o serie de video-uri scurte ╚Öi foarte interesante, ├«n care vom vorbi despre teme care ╚Ötim din experien╚Ť─â c─â ├«i preocup─â pe clien╚Ťii de traduceri ÔÇô le vom spune despre cum se asigur─â calitatea ├«n traducerile specializate, care este diferen╚Ťa dintre un traduc─âtor nativ ╚Öi non-nativ sau c├ót dureaz─â o traducere. Facem acest lucru fiindc─â vrem s─â ridic─âm profesia de traduc─âtor la nivelul la care merit─â ╚Öi pentru c─â un client este mai informat, va lua cele mai bune decizii pentru el pe termen lung. Vrem s─â promov─âm aceste video-uri at├ót pe pagina noastr─â de internet c├ót pe LinkedIn ╚Öi Facebook.

Articole recente

Categorii

Arhiv─â

Te Contact─âm Noi!

Ne po╚Ťi trimite datele tale de contact ╚Öi vei fi contactat de c─âtre unul dintre managerii no╚Ötri de proiect.