Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

Tu ești mulțumit de traducerile tehnice pe care le primești?

Tu ești mulțumit de traducerile tehnice pe care le primești?

Salut!

Tu ești mulțumit de traducerile tale tehnice?

Traducerile tehnice sunt traduceri cu un nivel foarte ridicat de dificultate care trebuie realizate numai de către traducători care cunosc foarte bine terminologia tehnică. Iar domeniul tehnic este un domeniu foarte vast fiindcă cuprinde subdomenii precum automotive, electronică, IT și multe altele.

Există traduceri extrem de tehnice, cum ar fi spre exemplu un catalog de scule și unelte, unde până la 80% din întregul conținut este doar terminologie specializată, în rest, doar câteva propoziții de introducere sau cuvinte de legătură.

Provocarea majoră a companiilor în ziua de azi este că primesc traduceri tehnice care sunt realizate de către traducători ce cunosc mai mult limbile implicate și mai puțin termenii tehnici.

Dacă esti nevoit tot timpul să verifici traducerile, doar ca să te asiguri că sunt corecte, atunci te putem ajuta.

Deoarece mare parte din traducerile pe care noi le realizam sunt in domeniu tehnic, în cei peste 13 ani de zile am reușit să formăm poate cea mai performanta echipa de traducatori. Iar faptul că clienții revin în permanență la noi demonstrează acest lucru. În plus, ca să fie și mai aproape de nevoile tale, traducătorii noștri vor conveni cu tine terminologia preferată.

Am selectat pe fiecare dintre acesti traducatori cu foarte mare atentie, si ii dam sa traduca acele documente unde are cea mai mare experienta. Și ca să fie și mai aproape de nevoile tale, ei vor conveni cu tine orice terminologie preferată ai.

Așadar, dacă ai nevoie de o traducere făcută așa cum trebuie de către un traducător, trimite-ne o traducere test, și vei fi plăcut surprins!

Distribuie acest articol!

Categorii

Arhivă

Te Contactăm Noi!

Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.