Carieră la Professional Translations2018-11-07T20:31:10+02:00

Carieră

Oamenii noștri ne fac să fim ceea ce suntem

Bucură-te De Cariera Ta La Professional Translations

Suntem mereu în căutare de traducători specializați!

Cum să aplici

Dacă îți dorești să lucrăm împreună, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat și Formularul de Aplicare completat pe care îl poți descărca de aici.

Te rugăm să încarci aceste 2 documente în Formularul de Contact pentru Traducători de mai jos și Managerul nostru de Resurse Umane te va contacta pentru a discuta toate detaliile în cel mai scurt timp posibil. Dacă experiența ta se potrivește cu cerințele companiei noastre pentru un parteneriat în traduceri, atunci te vom invita spre următorii pași din procesul nostru de recrutare.

Formular De Contact Pentru Traducători

Alătură-te echipei noastre de traducători specializați și lucrează la unele dintre cele mai interesante proiecte de traduceri.

Te rugăm să atașezi CV-ul tău (mărimea max. este de 10 MB)

Te rugăm să încarci Formularul de aplicare completat.Cine Sunt Traducătorii Noștri
Și Ce Spun Ei Despre Noi

Nu am fi reușit fără echipa noastră de traducători extraordinari. Suntem mândri de atât de multe relații deosebite pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

Aceasta este Alina. Unul dintre traducătorii noștri de top care ne face nouă, managerilor de proiect din cadrul Professional Translations, viața mai ușoară.

Alina face parte din echipa noastră din anul 2013 și a reușit să ne dovedească, prin profesionalismul ei, rapiditatea, dar și nivelul ei de experiență în domeniul traducerilor specializate, că merită din plin toată atenția. Ne mândrim cu faptul ca face parte din echipa noastră!

Alina este specializată pe combinațiile de limbi Engleză-Română și invers, în domenii precum construcții și intalații, scule si unelte și juridic. Alina este persoana pe care te poți baza în orice situație. Iar feedback-urile pozitive primite din partea clientilor noștri de-a lungul celor 5 ani de colaborare, reprezintă atât succesul nostru, cât și al ei.

Cele Mai Recente Poziții Ale Noastre

Te Contactăm Noi!

Ne poți trimite datele tale de contact și vei fi contactat de către unul dintre managerii noștri de proiect.