Carieră

Oamenii noștri ne fac să fim ceea ce suntem

Bucură-te De Cariera Ta La Professional Translations

Suntem mereu în căutare de traducători specializați!

Cum să aplici

Dacă îți dorești să lucrăm împreună, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău actualizat și Formularul de Aplicare completat pe care îl poți descărca de aici.

Te rugăm să încarci aceste 2 documente în Formularul de Contact pentru Traducători de mai jos și Managerul nostru de Resurse Umane te va contacta pentru a discuta toate detaliile în cel mai scurt timp posibil. Dacă experiența ta se potrivește cu cerințele companiei noastre pentru un parteneriat în traduceri, atunci te vom invita spre următorii pași din procesul nostru de recrutare.

Formular De Contact Pentru Traducători

Alătură-te echipei noastre de traducători specializați și lucrează la unele dintre cele mai interesante proiecte de traduceri.

  Te rugăm să atașezi CV-ul tău (mărimea max. este de 10 MB)

  Te rugăm să încarci Formularul de aplicare completat.


  Cine Sunt Traducătorii Noștri
  Și Ce Spun Ei Despre Noi

  Nu am fi reușit fără echipa noastră de traducători extraordinari. Suntem mândri de atât de multe relații deosebite pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor.

  Simona – traducător specializat pe domeniul automotive și electronică din limbile Germană, Engleză și Română

  Simona face parte din echipa noastră din anul 2018, timp în care am avut ocazia să lucrăm împreună la numeroase proiecte, majoritatea deosebit de dificile și complexe. Cu toate acestea, Simona a reușit de fiecare data pur și simplu să ne depășească așteptările, prin livrarea unor traduceri excelente din toate punctele de vedere.

  Simona traduce între limbile Engleză, Germană și Română și este specializată în domenii precum automotive, electronică, și multe altele asemănătoare. Feedback-urile din partea clienților noștri au fost mereu impresionante cu privire la munca Simonei și acest lucru ne bucură și ne onorează în mod special.

  Îți mulțumim Simona pentru profesionalismul tău constant!

  Alina – traducător specializat pe domenii tehnice și documente juridice din limbile Engleză și Română

  Alina face parte din echipa noastră din anul 2013 și a reușit să ne dovedească, prin rapiditatea și flexibilitatea ei, dar și prin nivelul ei de expertiză în domeniul traducerilor specializate, că este un traducător pe care ne putem baza.

  Alina este specializată pe combinațiile de limbi Engleză-Română și invers, în domenii precum construcții și instalații, scule si unelte și juridic. Alina este persoana pe care te poți baza în orice situație. Iar feedback-urile pozitive primite din partea clienților noștri de-a lungul anilor, reprezintă atât succesul nostru, cât și al ei.

  Îți mulțumim Alina pentru tot ceea ce faci!

  Te Contactăm Noi!

  Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

  Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.