Testimoniale

Aprecierea Din Partea Clienților Noștri Spune Totul

Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

Ce Spun Clienții Despre Professional Translations

Clienții noștri ne apreciază pentru că primesc de fiecare dată traduceri de calitate înaltă și datorită experienței noastre de a le îndeplini orice nevoie specifică.

Acesta este motivul pentru care am reușit să construim și să menținem parteneriate de succes cu unele dintre cele mai importante companii, atât din România cât și din lume.

„Suntem impresionați de răspunsul lor rapid și fiindcă alocă pentru fiecare traducere cea mai potrivită echipă de traducători. Recomandăm Professional Translations ca și un partener de încredere pentru traduceri specializate.”

Head of Purchasing Department, Siemens
“Eram în căutarea unei agenții de traduceri pe care să ne putem baza pentru sediul nostru local. Am găsit serviciile oferite de Professional Translations cât și echipa lor motivată un foarte mare ajutor pentru toate nevoile noastre, de la traducerea ghidurilor noastre tehnice de training până la prezentările powerpoint sau documentele juridice.”
Purchasing Specialist, Varta

“Oameni prietenoși, mereu lângă tine să te ajute. Am fost impresionat de exactitatea traducerilor. Îi recomand ca și un furnizor dedicat traducerilor specializate.”

Purchasing Manager, Continental

“Întotdeauna ne propun cea mai eficientă abordare în traducerea documentelor noastre; toate traducerile noastre au fost realizate impecabil.”

Marketing Manager, BASF
„Am avut nevoie de o agenție de traduceri care să ne sprijne cu proiectele noastre de traduceri imediate, iar Professional Translations a devenit un partener apropiat, întotdeauna pregătiți să ne ofere serviciul potrivit și conform termenelor noastre de livrare preferate.”
Investment and General Expense Buyer, Valeo Lighting Injection

“Professional Translations ne-a fost alături de la început, atunci când am început extinderea business-ului nostru în diferite locații. Întreaga comunicare a fost profesională, foarte umană și plină de susținere. Suntem deosebit de mulțumiți de calitatea traducerilor tehnice primite, niciodată nu a fost nevoie să le verificăm sau să facem vreo corecție, fiindcă au fost mereu gata de utilizare.”

Sales Manager, Steinel
“Apreciem modul profesionist în care au fost realizate traducerile noastre tehnice și de marketing, mereu prompți și de încredere.”
General Manager, IFM Electronic

“…ne oferă continuu o calitate foarte înaltă în traducerile noastre tehnice, economice și juridice, chiar și când termenele de predare sunt strânse.”

Communication Manager, EGGER

“…oameni extraordinar de calificați! Toate proiectele noastre au fost întotdeauna livrate la timp. Înțeleg de fiecare dată exact ceea ce avem nevoie.”

Procurement Specialist, Farmexpert

Te Contactăm Noi!

Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.