De Ce Professional Translations

Credem că cel mai mare succes al nostru este să te ajutăm să reușești

Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

SOLICITĂ O OFERTĂ

De Ce Professional Translations

Pentru că nu traducem documente doar, ci te ajutăm să reușești.

De asemenea, știm că cele mai frumoase relații se bazează pe respectarea promisiunilor.

Tocmai de aceea, atunci când ne pregătim să facem o traducere, pornim de la două aspecte principale: care este scopul traducerii și cine sunt oamenii care o vor folosi. De asemenea, tot înainte să începem să traducem, luăm în considerare toate preferințele tale, fie că ai o terminologie preferată sau un ghid de comunicare al companiei. Imediat după ce cunoaștem aceste detalii, alocăm cei mai potriviți traducători, care au o experiență vastă în terminologia specifică domeniului de specialitate și care vor traduce în limba lor maternă.

Astfel, ne asigurăm de fiecare dată că obținem cele mai bune rezultate pentru tine. Iar succesul nostru îl datorăm fiecărui membru al echipei noastre talentate și prietenoase și celor peste 1.200 de traducători dedicați din toată lumea, care sunt experți în documentele pe care le traduc.

Angajamentul Nostru Pentru Calitate

Știm că traducerile joacă un rol important în succesul companiei tale. Tocmai de aceea, îți arătăm în continuare cum ne asigurăm că tu primești întotdeauna cea mai înaltă calitate în traducerile tale:

Urmăm Standardele În Traduceri

La Professional Translations, punem calitatea pe primul loc.

Tocmai de aceea, toți traducătorii noștri sunt extrem de familiarizați cu terminologia specializată din domeniul în care traduc. În plus, în timp ce urmăm atent standardele în traduceri, reușim să adaptăm perfect la cultura locală traducerile pe care le realizăm, asta pentru că lingviștii noștri traduc numai în limba lor maternă.

Lucrăm Numai Cu Traducători Specializați În Domeniu

Fiecare domeniu are propriul vocabular specializat.

Traducătorii noștri sunt fie experți în domeniu, precum ingineri, doctori, avocați sau economiști, fie sunt lingviști care au acumulat cunoștințe de specialitate în timp ce au tradus mii de documente în domeniul respectiv. Toate acestea garantează că traducătorii noștri înteleg perfect și știu să folosească correct limbajul specializat.

Suntem Motivați De Recomandările Din Partea Clienților Noștri

Clienții noștri ne recomandă pentru că le livrăm de fiecare dată traduceri de cea mai înaltă calitate.

Ei ne apreciază și datorită experienței noastre de a le îndeplini orice nevoie specifică. Suntem mândri că lucrăm de mulți ani cu unele dintre cele mai cunoscute companii, atât din România cât și din lume, și că putem aduce, în acest fel, o contribuție mică dar importantă la succesul lor durabil.

Lucrăm Cu Cea Mai Avansată Tehnologie În Traduceri

Tehnologia în traduceri ne ajută să îți oferim cea mai înaltă calitate, în cel mai scurt timp și la costuri competitive. Uite cum facem noi asta:

Te Contactăm Noi!

Ne poți trimite datele tale de contact și vei fi contactat de către unul dintre managerii noștri de proiect.