De Ce Professional Translations

Credem că cel mai mare succes al nostru este să te ajutăm să reușești

Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

De Ce Să Alegi Professional Translations

Pentru că nu traducem documente doar, ci te ajutăm să reușești.

Angajamentul Nostru Pentru Calitate

Știm că traducerile joacă un rol important în succesul companiei tale. Tocmai de aceea, îți arătăm în continuare cum ne asigurăm că tu primești întotdeauna cea mai înaltă calitate în traducerile tale:

Urmăm Standardele De Calitate În Traduceri

La Professional Translations, punem calitatea pe primul loc.

Tocmai de aceea, toți traducătorii noștri sunt extrem de familiarizați cu terminologia specializată din domeniul în care traduc. În plus, în timp ce urmăm atent standardele în traduceri, reușim să adaptăm perfect la cultura locală traducerile pe care le realizăm, asta pentru că lingviștii noștri traduc numai în limba lor maternă.

Lucrăm Numai Cu Traducători Specializați În Domeniu

Fiecare domeniu are propriul vocabular specializat.

Traducătorii noștri sunt fie experți în domeniu, precum ingineri, doctori, avocați sau economiști, fie sunt lingviști care au acumulat cunoștințe de specialitate în timp ce au tradus mii de documente în domeniul respectiv. Toate acestea garantează că traducătorii noștri înteleg perfect și știu să folosească correct limbajul specializat.

Suntem Motivați De Recomandările Din Partea Clienților Noștri

Clienții noștri ne recomandă pentru că le livrăm de fiecare dată traduceri de cea mai înaltă calitate.

Ei ne apreciază și datorită experienței noastre de a le îndeplini orice nevoie specifică. Suntem mândri că lucrăm de mulți ani cu unele dintre cele mai cunoscute companii, atât din România cât și din lume, și că putem aduce, în acest fel, o contribuție mică dar importantă la succesul lor durabil.

Lucrăm Cu Cea Mai Avansată Tehnologie În Traduceri

Tehnologia în traduceri ne ajută să îți oferim cea mai înaltă calitate, în cel mai scurt timp și la costuri competitive. Uite cum facem noi asta:

Vizionează Webinarul Gratuit!

Cele 6 secrete pe care trebuie să le știi ca să-ți alegi partenerul de traduceri potrivit!

Completează datele tale de contact și îți trimitem webinarul pe care îl poți viziona când vrei tu. Durata acestuia este de 40 de minute.

    Te Contactăm Noi!

    Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

    Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.