Despre Professional Translations

Află cum am transformat pasiunea noastră pentru excelență în
servicii de traduceri specializate

Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

Povestea Professional Translations

Totul a început din dorința noastră de a oferi companiilor cea mai înaltă calitate în traducerile lor specializate.

“Mi-am dorit să am propria companie încă din facultate. Am vrut mereu să creez ceva pe propriile forțe și acel ceva să aducă un plus mare de valoare oamenilor. Și fiindcă am fost pasionată de limbi străine, am creat Professional Translations.

La început au fost multe provocări interesante, pe care nu vreau să le uit niciodată: am început să recrutez fiecare traducător după un proces foarte riguros, fiindcă cel mai important a fost și este să oferim cea mai înaltă calitate în orice traducere. Apoi am identificat cu mare atenție nevoile clienților de traduceri și am pregătit cu dedicare fiecare serviciu pe care îl oferim. Investiția în cea mai avansată tehnologie în traduceri s-a dovedit următorul pas deosebit de important și valoros, pe care mă bucur că l-am făcut încă din primii ani.

Și pentru a putea sprijinii cât mai mulți clienți cu serviciile noastre premium, am construit echipe performante. Am avut foarte multe reușite, care m-au împlinit atât profesional cât și personal. Dar am făcut și greșeli, din care am învățat lecții importante de viață. După primii 10 ani de business, am înțeles că nu contează cât de perfect este totul, ci cât este de adevărat. Fiindcă în viață, ca și în business, succesul se construiește în egală măsură din încercări, cât și din reușite. Cel mai important sfat despre succes pe care l-aș da oricui este: totul depinde de cât de mult crezi în tine, atât.

Astăzi, Professional Translations susține companii din întreaga lume să comunice eficient cu clienții și partenerii lor. Avem procese optimizate, un standard de calitate pe care îl urmăm consecvent și cea mai performantă tehnologie. Dar cel mai important, avem oameni cu experiență pe care ne putem baza. Lucrăm în acest moment cu peste 1.200 de traducători nativi, împreună cu care traducem în toate limbile europene. Iar datorită implicării echipei noastre interne, suntem aproape de fiecare client și îi oferim rapid cel mai bine conceput pachet de servicii. Pentru noi, orice proiect livrat cu succes ne confirmă că am oferit valoare. Și asta ne motivează și ne împlinește.”

Cristina Dama, CEO Professional Translations

De Ce Să Alegi Professional Translations

Pentru că nu traducem documente doar, ci te ajutăm să reușești.

Realizările Noastre În Cifre

Ne plac provocările! În peste 17 ani, am ajutat mai mult de 500 de companii internaționale să crească și să se bucure de succes. Aici poți vedea pe scurt realizările noastre de până acum:

0
ani de experiență
0
traducători nativi specializați
0
clienți globali
0
proiecte livrate cu succes
0
domenii de specialitate

Te Contactăm Noi!

Beneficiază de condiții și prețuri speciale de parteneriat!

Trimite-ne datele tale de contact și te contactăm să discutăm despre serviciul de traducere potrivit pentru nevoile tale.