Despre Professional Translations

Află cum am transformat pasiunea noastră pentru excelență în
servicii de traduceri specializate

Ai Un Proiect De Traducere Cu Care Te Putem Ajuta?

SOLICITĂ O OFERTĂ

Povestea Professional Translations

Totul a început din dorința noastră de a oferi companiilor cea mai înaltă calitate în traducerile lor specializate.

La acea vreme, multe companii erau dezamăgite de calitatea slabă a traducerilor pe care le primeau, și asta îi încetinea din a-și atinge obiectivele pe care le-au stabilit. Ca urmare, noi am decis să facem lucrurile diferit, pentru că am crezut că se poate și altfel. Și am avut dreptate.

De la 1 la 1.200 de Traducători cu Experiență Vastă

Am început prin a construi o echipă puternică de traducători cu experiență mare în traduceri și care cunoșteau foarte bine terminologia de specialitate specifică fiecărei industrii.

An de an, am ajuns să ne creștem echipa la peste 1.200 de traducători în întreaga lume.
Iar atunci când primii clienți ne-au confirmat că lucrând cu oamenii potriviți, am reușit să ducem lucrurile mai departe, am înțeles că am ridicat standardul în ceea ce înseamnă traduceri specializate.
Și fiindcă suntem ambițioși să fim cei mai buni în ceea ce facem, am mers și mai departe. Ne-am propus să simplificăm pentru clienții noștri procesul de a comanda o traducere, oricând au un nou document de tradus.

Livrare Rapidă, Costuri Optimizate

Am fost prima agenție de traduceri din România care a oferit clienților săi acces gratuit la platforma internă, astfel încât clienții noștri să-și transfere traducerile într-un mediu securizat și fără limită de spațiu.

Și deoarece clienții noștri merită să primească cea mai mare valoare pentru ceea ce plătesc și traduceri livrate în cel mai rapid timp posibil, acum le reducem semnificativ costurile de traducere prin re-folosirea traducerilor lor anterioare.
În acest mod, reușim să le livrăm traducerile mai rapid decât oricând și la costuri optimizate. Toate acestea în timp ce le asigurăm, de fiecare dată, cea mai înaltă calitate.

Te Contactăm Noi!

Ne poți trimite datele tale de contact și vei fi contactat de către unul dintre managerii noștri de proiect.